smart-charge maskinen med åbne låger

Smart-Charge

Smart-Charge IVS er en dansk B2B-virksomhed, der specialiserer sig i salg, udlejning og leasing af opladningsstationer til mobiltelefoner, for virksomheder med interesse i at øge deres kunders tilfredshed og loyalitet.

For slut-brugerne er Smart-Charges hovedformål, at muliggøre gratis opladning, men for virksomheder fungerer stationen også som reklame-platform og sekundær indtægtskilde.

Opladningsstationen giver din virksomhed en klar og stærk konkurrencefordel, ved at opfordre dine kunder til at vælge din placering, frem for lignende og nærliggende konkurrenters. Smart-Charge kan også øge opmærksomheden omkring dit brand, ved at generere positiv omtale.

Smart-Charge IVS er den officielle distributør af opladningsstationer til mobiltelefoner i Danmark.

Sikker

Smart-Charge har 6 individuelle opladnings-rum med et sikkert låsesystem.

Attraktiv

Vores opladningsstationer har et attraktivt, indbydende design og et brugervenligt interface.

Pålidelig

Smart-Charge er en pålidelig opladningsløsning, kompatibel med alle enheder.

Til at betale

Vores opladningsstation er en investering der er til at betale, for en hver virksomhed og industri.

Smart-Charge

Mindre at bekymre sig om

Smart-Charge IVS blev grundlagt i februar 2016, med en mission om at levere den mest pålidelige opladningsløsning til mobiltelefoner i Danmark, og om at tilbyde den bedste service til vores kunder.

Hos Smart-Charge IVS, er vi overbevist om at der findes for mange ting at bekymre sig om i livet. Smartphone-batteriet skal ikke være en af dem!
Vores vision er at gøre det muligt for alle, at forblive i kontakt med deres venner og familie, og at lade dem udnytte der smartphones til fulde, hver dag, alt sammen uden at frygte at strømmen slipper op.

Vi tager os af deres bekymring, helt gratis..

Mobisus start

Læs mere om Smart-Charge og hvordan
det kan hjælpe din virksomhed.

Produktinfo